Грабіжником став квартирант

962 0

Ми у соцмережах:

Грабіжником став квартирант

Оперативники Рівненського району за лічені години затримали грабіжника, який вночі увірвався в оселю 54-річної жінки з Квасилова та забрав у неї телевізор.

Ще торік у грудні син квасилівчанки дозволив пожити у квартирі своєму товаришу. Мешкав чоловік менше місяця, але за цей час придбав телевізор. Коли ж виселявся, господиня виплатила йому потрібну суму за техніку. Однак колишній квартирант вирішив її повернути.

Працівники відділу кримінальної поліції Рівненського районного відділення поліції встановили особу зловмисника та затримали його у Здолбунові. 34-річний рівнянин встиг  продати телевізор своєму знайомому і пішов у гості відзначити це до іншого.

Начальник Рівненського районного відділення поліції Володимир Рой повідомив, що нападника затримали і йому повідомили про підозру у вчиненні грабежу. Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу -  тримання під вартою. Телевізор вилучили та скеровуватимуть для проведення товарознавчої експертизи.

Рівнянин вже притягався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. За це чоловік відбував покарання у місцях позбавлення волі та звільнився у грудні торік. Відповідно до санкції статті тепер йому знову загрожує позбавлення волі від чотирьох до восьми років.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також