Граната, яку кинули у будинок лісничого на Рівненщині, розірвалася у кімнаті, де спить мала дитина

23177 0

Ми у соцмережах:

Граната, яку кинули у будинок лісничого на Рівненщині, розірвалася у кімнаті, де спить мала дитина

Юрій Гапон, лісничий Балашівського лісництва у Березнівському районі відкрито розповідає про розрив гранати у його будинку у Яцькевичах. Каже, що не хоче замовчувати інцидент, бо це вже четвертий напад на працівників його лісництва.

Гранату у будинок невідомі кинули близько півночі. Вдома тоді була лише старенька мати Юрія Гапона.

- Ми були на весіллі у Рівному – одружував сина, свою п’яту дитину, - розповідає п.Гапон. – Мати живе у будинку поряд. Вона почула якийcь хлопок, але коли вийшла на подвір’я, нічого не побачила. Сусіди також почули вибух, проте коли виглянули, помітили світло у нас вдома і подумали, що ми вже є. А засвітилося світло, мабуть, від того, що осколок влучив у вмикач. Що сталося, ми зрозуміли, коли повернулися додому вже десь близько першої ночі. Зайшли до кімнати старшого сина, щоб вимкнути світло – а там дірка у підлозі від гранати, всі меблі, ліжко в осколках… У цій кімнаті мій син живе з невісткою та маленькою дитиною. Добре, що вони залишилися ще у Рівному після весілля.

Юрій Гапон викликав поліцію. Сусіди не бачили винуватців, проте є сліди від транспорту та, попередньо, відома кількість зловмисників.

Лісничий розповідає, що це вже четвертий напад на працівників його лісгоспу і пов’язує це з крадіжками дубів, які здійснюють організовані банди і яким лісівники протистоять.

-У 2016 році побили Толіка Крука, потім обстріляли будинки ще двох моїх лісівників, а тепер кинули гранату РГД-5, як каже поліція, у мій будинок – пов’язую це тільки з професійною діяльністю, - зазначив п.Гапон.

Додамо, що Юрій Гапон є депутатом Березнівської районної ради від Народної партії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також