Гранатометник з Рівненщини загинув на Донеччині

2317 0

Ми у соцмережах:

Гранатометник з Рівненщини загинув на Донеччині

Трагічна звістка прибула до Ярославицької громади на Дубенщині: загинув воїн Віталій Салатюк, житель села Велика Городниця, 1986 року народження.

Він був солдатом - гранатометником стрілецького батальйону.

Віталій був призваний на військову службу по мобілізації, став на захист України та до останнього подиху боронив рідну землю від російських окупантів, боровся за свободу та незалежність Батьківщини, за свою сім'ю та за своїх рідних та близьких.

Загинув Герой 12 грудня під час штурмових дій в районі населеного пункту Берестове, що у  Бахмутському районі Донецької області.

Ярославицька громада висловлює щирі співчуття рідним Світлані Олександрівні та дружині Тетяні Іванівні Салатюк, а також щирі співчуття близьким загиблого воїна.

- Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вами. Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей, - йдеться у повідомленні Ярославицької громади.

Прощання з Віталієм Салатюком відбудеться   19 грудня, орієнтовно, об 11:00 год. біля рідної домівки Героя з подальшою заупокійною службою у храмі ПЦУ Різдва Пресвятої Богородиці в с.Городниця.

Герої не вмирають! Світла і вічна пам'ять... 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також