Гран-прі «ART soul 2020» - у майстрів слова з Рівненщини, Волині та Львівщини

1044 0

Ми у соцмережах:

Гран-прі «ART soul 2020»  - у майстрів слова з Рівненщини, Волині та Львівщини

На Всеукраїнський інтернет-фестиваль «ART soul 2020», організаторами якого виступили управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради, Рівненський міський палац культури та МО «Едельвейс», надіслали свої відео-роботи мистецькі колективи і читці з Києва, Львова, Одеси, Нетішина, Маріуполя, Луцька, Сум, Рівного, а також з Чернігівської, Тернопільської, Сумської, Волинської та Рівненської областей.

Надійшло майже 100 композицій. Переможців визначали за двома номінаціями: художнє читання та театральні мініатюри. ГРАН-ПРІ отримали народний аматорський театр «Авантюра» із міста Нововолинськ Волинської області, Марія Магрело із міста Сарни Рівненської області, Марко Лоза зі Львова.Та головне, як сказала вітаючи учасників конкурсу Заслужений працівник культури України, кавалер ордену Княгині Ольги ІІІ ступеня, володар відзнаки «За заслуги перед містом» ІІІ ступеня, керівник МО «Едельвейс» Людмила Супонькіна – досвід і набуті навички, адже працювати довелося у новому форматі. 

Керівник зразкового театру читця «Едельвейс» міського палацу культури Валерія Супонькіна-Лагнюк:

- Протягом місяця колективи мали можливість підготувати та надіслати відео-роботи на Всеукраїнський фестиваль-конкурс «ART soul 2020». Організаторами фестивалю виступили управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради, Рівненський міський палац культури та МО «Едельвейс». Отримали відео-роботи мистецьких колективів і читців з Києва, Львова, Одеси, Нетішина, Маріуполя, Луцька, Сум, Рівного, а також з Чернігівської, Тернопільської, Сумської, Волинської і Рівненської областей. Було оцінено майже 100 композицій в різних жанрах мистецтва слова. Ми щиро вдячні усім учасникам фестивалю за їхню творчість, наполегливу працю в будь-яких умовах, та за високу майстерність! І, звичайно, що всі ми чекаємо нових зустрічей на Всеукраїнському конкурсі «ART soul» вже в місті Рівне.

Художній курівник КЗ «Рівненський міський палац культури" Юрій Ширко:

- Навіть під час карантину була можливість займатися творчістю. Хтось із учасників конкурсу працював як майстер, а комусь потрібно ще повчитися. Були звичайно відкриття. Були дивовижні учасники. Бажаю усім не зупинятися на досягнутому. Ви великі молодці!

Начальник управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради Тарас Максименко:

- Сподіваюсь на зустріч у Рівному, можливо у наступному році. Бажаю усім розвиватися і здобувати нові висоти!

Заслужений працівник культури України, кавалер ордену Княгині Ольги ІІІ ступеня, володар відзнаки «За заслуги перед містом» ІІІ ступеня, керівник МО «Едельвейс» Людмила Супонькіна:

- Шановні учасники Всеукраїнського дистанційного інтернет-конкурсу читців «ART soul 2020»! Щиро вітаю вас із здобутими нагородами, а головне - з отриманим досвідом і набутими навичками! Дійсно, у той момент, коли світ призупинився - ви та ваші наставники продовжили роботу над самовдосконаленням! Бажаю творчих успіхів і чекаємо вас у прекрасному місті Рівне!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також