Гран-прі на фестивалі у Болгарії отримали танцюристи з "X-dance TEAM"

920 0

Ми у соцмережах:

Гран-прі на фестивалі у Болгарії отримали танцюристи з

На міжнародному фестивалі мистецтв « Sea stars» Рівненський міський палац культури представляли аж чотири творчі колективи – «Діалог», «X-dance TEAM», «Dia-dance» та «Кралечка». Усі вони повернулися з медалями і кубками, а також із приємними спогадами про місто Албена, де протягом тижня вирувало свято творчості. І, звичайно, про море…

Привіз у Рівне колектив міського палацу культури диплом про присудження найвищої нагороди – Гран-прі. Переможцями фестивалю стали танцюристи з "X-dance TEAM". Грамотою за підтримку та розвиток мистецтва, допомогу в організації та проведенні ІІ Міжнародного мульти-жанрового мистецького фестивалю нагородили також директора міського палацу культури Анатолія Чугуєвця.

Організаторка фестивалю Елла Манелюк розповідає:

- Міжнародний мульти-жанровий фестиваль-конкурс мистецтв " Sea stars" в курортному комплексі " Албена" відбувся вдруге. Незважаючи на коронавірус цьогоріч учасників було набагато більше, ніж торік. Ділилися своєю творчістю українські і зарубіжні колективи, індивідуальні виконавці, представники дитячих шкіл мистецтв, музичних шкіл, вокальних студій, загальноосвітніх шкіл, середніх-професійних, навчальних та культурно-дозвільних закладів. Рівненщину представляли Костопіль, Здолбунів, смт Зоря та Рівне. У Болгарію із міського палацу культури поїхали аж чотири танцювальні колективи: «Діалог», «X-dance TEAM», «Dia-dance» та «Кралечка». Усі вони повернулися з медалями, кубками та подарунковими рюкзаками фестивалю. А головне - зі спогадами про хвилювання під час конкурсу на великій сцені у Болгарії, про радість від того, що їхню творчість оцінили такі поважні члени журі як Тісато Ісікава із Японії, Ян Костирко і Лариса Маркевич з України, Ігор Портний із Канади. Надовго запам’ятається нашим учасникам фестивалю і сольний виступ заслуженого артиста України Яна Костирко та майстер-клас провідної артистки Люблінського театру, фіналістки проекту "Танцюють всі " Тісато Ісікава.

Незважаючи на карантин в Україні, творчі колективи міського палацу культури презентують наше культурне місто. Макса Клименко із «Why not» запросили знятися у кліпі про Рівне, «Сузір’я Едельвейс» завершує роботу над проектом «Шепіт зірок», а скрипка керівника «Соn Amore» Лілії Ібулаєвої звучала для Маестро зі світовим ім’ям Івана Марчука, який презентував свої картини у Рівненському Євро-Арт. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також