Грип «вріже» зарплати вчителям

2189 0

Ми у соцмережах:

Грип «вріже» зарплати вчителям

Через карантин, що запроваджений у Рівному з 8 лютого, будуть зміщені весняні канікули та зменшена заробітна плата вчителям. Начальник міського управління освіти Віталій Новак повідомив, що кожна школа вирішуватиме, як їй краще відпрацювати пропущені заняття: — За період карантину вчителі отримають меншу заробітну плату — 75% від навантаження. Але потім їм обов’язково будуть нараховані додаткові кошти за ті уроки, які вони відпрацюють.

Через карантин, що запроваджений у Рівному з 8 лютого, будуть зміщені весняні канікули та зменшена заробітна плата вчителям. Начальник міського управління освіти Віталій Новак повідомив, що кожна школа вирішуватиме, як їй краще відпрацювати пропущені заняття: — За період карантину вчителі отримають меншу заробітну плату — 75% від навантаження. Але потім їм обов’язково будуть нараховані додаткові кошти за ті уроки, які вони відпрацюють. Відпрацювання пропущених занять оплачуватиметься погодинно у повному обсязі. Ми передбачили кілька методів для виконання плану навчальної програми. Це і ущільнення тем занять або їх об’єднання, і проведення уроків у формі лекцій та семінарів, і написання учнями рефератів чи інших робіт на пропущені під час карантину теми, які діти виконуватимуть вдома, і запровадження додаткових уроків чи групових занять по суботах та інших вихідних днях. Найімовірніше також, що будуть зміщені весняні канікули. Вони будуть перенесені на період Великодніх свят з 28 квітня по 4 травня. Таким чином можна збільшити кількість робочих днів і не змінювати вихідні дні.

Довідка РВ Про запровадження у Рівному карантину прийняли спільне рішення надзвичайна протиепідемічна комісія при міськвиконкомі та постійна комісія з питань ТЕБ і НС міста. За інформацією головного державного санітарного лікаря Рівного Євгена Давидовського, щоденний епідемічний поріг з 1 лютого становить 131,2 випадка на 100 тисяч населення. Серед хворих — 58,7% дітей до 14 років, школярів — 25,2%.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також