Грозовий розряд запалив гараж

1099 0

Ми у соцмережах:

Грозовий розряд запалив гараж

Це сталось у селі Антонівка, що у Володимирецькому районі.

До місця пожежі було негайно направлено місцеву пожежну команду з села Городець та черговий караул рятувальників 11-ої державної пожежно-рятувальної частини з райцентру.

На момент прибуття до місця події пожежників вже повністю горів дерев’яний гараж, а також покрівля поруч розташованої господарської споруди. Під час ліквідації місцевим жителям вдалося уникнути загрози вибуху, адже в одній з споруд був балон з-під газу. До того, як пожежу повністю було ліквідовано вогонь встиг завдати значних збитків власникам, знищивши роками нажите майно. Знищено дерев’яний гараж, автомобіль ВАЗ-2108, мотоблок, електроінструменти, дві пральні машини, побутові прилади, велосипед, майно, речі домашнього вжитку, покрівлю та перекриття господарської споруди. Проте вдалося уникнути подальшого поширення пожежі на поруч розташовані інші надвірні споруди.

Як з’ясувалося згодом, в момент виникнення пожежі була гроза, а загоряння виявили саме після чергового удару блискавки. Кілька хвилин вистачило, щоб вогонь набрав сили та почав стрімко поширюватися. Коли пожежу виявили, вже повністю горіла покрівля гаража. Відтак ймовірною причиною пожежі міг стати саме розряд блискавки.

Всього для ліквідації пожежі було залучено 2 одиниці пожежної техніки, 6 чоловік особового складу працівників ДСНС та місцевої пожежної команди с.Городець. Всі подробиці цієї події та обсяги збитків встановлюється фахівцями.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також