Грузина Глонті переманив голова Тернополя

1526 0

Ми у соцмережах:

Грузина Глонті переманив голова Тернополя

Зокрема, стало зрозуміло, що велике попереднє бажання п.Чугуннікова мати своїм заступником грузина Іло Глонті дещо згасло. Втім, схоже, і у Глонті з'явились нові плани — його запросив на роботу радником міський голова Тернополя п.Надал.

ило глонти Натомість плани п.Чугуннікова мати у своїй чиновницькій команді однопартійця Олексія Муляренка збуваються. Якщо Кабмін схвалить його кандидатуру, п.Муляренко займе посаду заступника, яка стала вакантною після звільнення Тараса Пустовіта. Цього чиновника, нагадаємо, затримали з хабаром 11 тисяч доларів — у Дубенському суді розпочалося слухання цієї справи. Віталій Чугунніков, голова облдержадміністрації:

— Після тривалих переговорів я прийняв рішення і подав до Кабінету Міністрів кандидатуру Олексія Муляренка на посаду свого заступника. На сьогодні він уже працює з інвесторами, контролює напрям ЖКГ та ін. Щодо заступників Олександра Савчука та Юрія Приварського, то вони своєю працею доводять свою ефективність. Що стосується молодого, креативного і розумного хлопця Іло Глонті, то я, напевно, перший, хто запропонував на роботу в місцевих органах влади іноземця. Зможемо долучати його до роботи лише тоді, коли він отримає українське громадянство. Відправили аргументоване подання президенту з поясненнями, чому громадянство Глонті потрібно надати в короткий термін. Ці процедури тривають, але процес іде дуже складно.
Анастасія АДАМЧУК.

Довідка "РВ"

38-річний Олексій Муляренко — власник ТзОВ "Сталь-М", підприємства, яке спеціалізується на виготовленні металевих вікон та дверей і яке нині очолює його дружина. У 2010 році Олексій Муляренко вступив в УДАР і очолив виконавчий комітет обласного осередку партії. В той час головою партійного осередку був Віталій Чугунніков. У 2012-му Віталій Чугунніков за списком партії Віталія Кличка став народним депутатом, а Муляренка взяв своїм помічником. Перед позачерговими парламентськими виборами, коли УДАР та новоутворений Блок Петра Порошенка до Верховної Ради балотувалися єдиною командою, і пан Чугунніков, і пан Муляренко офіційно вийшли з УДАРу та перейшли до БПП. Віталій Чугунніков йшов за списком партії, і його номер виявився непрохідним, а Олексій Муляренко балотувався від 153-го округу і програв Юрію Вознюку від "Народного фронту". У грудні говорили, що Олексій Муляренко — один із кандидатів на голову Рівненської ОДА. Коли призначили на цю посаду Віталія Чугуннікова, він одразу зробив Олексія Муляренка своїм радником на громадських засадах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також