І старі, і малі — у Рівному сотні людей вирушили до Лебединки

5301 0

Ми у соцмережах:

І старі, і малі — у Рівному сотні людей вирушили до Лебединки

Вихідні рівняни зараз проводять здебільшого традиційно: зранку — хто до церкви, а хто на базар, а увечері — до парку, хтось з дітьми, батьками, бабусями та дідусями, а хтось з друзями.

Уже на підході до Лебединки, йдучи вулицею Драгоманова, відчувається пожвавлення — автомобілі у два ряди, зустрічаються велосипедисти, але більшість — йдуть пішки. Майже в усіх одна мета — відвести дітей на качельки на ігровому майданчику, пройтися два кола навколо озера, а потім - алеєю з кованими скульптурами, сфотографуватися на фоні парку, щоб нагадати в соцмережі друзям про себе…

На вуличних тренажерах теж багато людей — в основному хлопців спортивної зовнішності — тобто тих, хто полюбляє дбати про своє тіло у спортзалах. А на велосипедах алеями парку катаються цілі сімї, молоді хлопці та дівчата, і не дуже молоді.

Повернулася у парк і їжа — люди їдять піцу та гамбургери, куплені очевидно десь неподалік, пють каву та інші напої — купуючи в основному з автобуса, що на майданчику неподалік музею. Рівняни насолоджуються свободою, простором, можливістю помилуватися нарешті природою.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також