З понеділка розпочинає роботу один із закладів громадського харчування, розташований під Рівним. Там прийматимуть замовлення не лише на виніс. Ласувати стравами та напоями можна буде в самому ресторані.
Адміністрація закладу заявила, що дотримуватиметься усіх необхідних санітарних норм, а саме: вхід лише в масках, відстань між столиками півтора метра. За столом – не більше чотирьох гостей. Весь персонал обіцяють одягнути в маски та рукавички.
В вході у відвідувачів вимірюватимуть температуру. На вході до літньої тераси, а також біля санвузлів розставлять дезінфікуючі засоби. Столик, що звільняють гості, одразу дезінфікуватимуть. Про чистоту та знезараження повідомить спеціальна табличка.
Їсти можна з посуду, який миють у посудомийній машині. Їжу готуватимуть і на доставку в одноразових контейнерах.