Інавгурація, як у президента: Хомко подарував ключі від міста, а Третяк йому серце (ФОТО)

7940 0

Ми у соцмережах:

Інавгурація, як у президента: Хомко подарував ключі від міста, а Третяк йому серце (ФОТО)

У Рівному завершилося перше урочисте засідання сесії міської ради.

 Оскільки відвідати його хотіло багато гостей, то його провели у концертному залі міського Будинку культури.

На засідання були запрошені чиновники, новообрані депутати та священнослужителі. Модерував його секретар міської ради Рівного попереднього скликання Сергій Паладійчук.


Не обійшлося й без сюрпризів. Привітати Олександра Третяка до нашого обласного центру приїхав голова партії «ЄС» Петро Порошенко, який розповідав зі сцени про свої успіхи та децентралізацію.


Після складання присяги голови новоутвореної ОТГ, до якої увійшли Рівне та селище Квасилів, Олександр Третяк говорив про єдність із депутатським корпусом:


- Я почув вашу критику, вона зробить мене ще кращим міським головою. Я буду міським головою усіх рівнян.

Я сповнений не тільки відчуттям вдячності, але й відповідальності перед громадою Рівного, країною та перед Богом.

Розумію про складність завдань та викликів, проте я готовий братися за їх вирішення. Обіцянки потрібно виконувати, а під час виборів ми обіцяли немало: зробити Рівне по-справжньому європейським містом.

Європейське місто – це не лише чисті та освітлені вулиці, вода у кранах і тепло в оселях. Це ті базові речі, які влада і так має забезпечити для мешканців Рівного. Європейське місто – це передусім здоров’я рівнян, особливо у ці складні часи. Обіцяю, що ця сфера буде у пріоритетній зоні моєї уваги. Європейське місто – це створення можливостей для кожного рівнянина організувати свої плани та мрії для забезпечення комфортного життя.

Хочеться говорити про створення платформи з бізнесом, щоб влада чула підприємців та враховувала їхню позицію. Хочу говорити про проведення форумів з ОСББ для найефективніших напрацювань та спільного вирішення побутових проблем Рівного.


Після промови ведучий запросив на сцену попереднього міського голову Володимира Хомка та презентував відеофільм про те, що люди думають та за що дякують попередньому міському голові.

- Я вперше виступав на цій трибуні 56 років тому. Тоді, будучи у 1 класі, я розповідав віршика, саме з цієї сцени. У мене є квартира у Києві, проте я не хочу там жити. Мені близьке Рівне. Від щирого серця бажаю Олександру Третяку здійснити усе, що він запланував. Це реально, проте не так легко. Після свята почнеться конкретна робота і «сірі будні». Бажаю, щоб вони були вдалі, - сказав Хомко.

Пізніше попередній міський голова Рівного Володимир Хомко подарував Олександру Третяку символічні ключі від міста, які «беріг 12 років».

Третяк подарував Хомку символічне серце.

Після урочистої частини Олександр Третяк оголосив перерву. Основна сесія міської ради продовжиться о 15-й годині в залі засідань, що на вулиці Поштовій.

Там мають обрати секретаря ради і заступників міського голови.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також