Як позбутися загрубілої й темної шкіри на ліктях і колінах

4887 0

Ми у соцмережах:

Як позбутися загрубілої й темної шкіри на ліктях і колінах

Сода та молоко. Змішати 1 ст. л. соди та 1 ст. л. молока. Цей ніжний скраб пом’якшить шкіру, не травмуючи її. Користуватися раз на два дні.

Куркума, молоко та мед. Змішати до однорідності й нанести на загрубілу шкіру. Куркума має антисептичну дію, молоко і мед глибоко зволожують шкіру.

Цукор та оливкова олія. Зробити пасту з цукру та олії й добре потерти коліна та лікті. Змити зволожувальним гелем для душу.

Лимон і мед. Змішати і нанести на проблемні ділянки на 20 хв., можна інтенсивно втираючи. Від цієї чудо-маски шкіра не тільки стане ніжною, а й посвітлішає.

Оливкова олія. Щодня масажувати з олією огрубілу шкіру. Це не тільки пом’якшить її зверху, а й глибоко зволожить. Можна використовувати і соняшникову олію — нею добре натирати розпарену після душу шкіру, залишаючи олію на ніч.

Алое. Наносити гель з алое (або свіжий сік) періодично на шкіру ліктів і колін, достатньо 20 хв. для видимого результату.

Сонцезахисний крем. Влітку його потрібно обов’язково наносити на ділянки, схильні до потемніння, а також зайвої пігментації. Крім того, він добре зволожить затверділі ділянки шкіри.

Фруктовий сік. Вичавити сік з лимона, яблука чи винограду та змазати ним грубу темну шкіру.

Пемза. Легенько (!) потерти загрубілу шкіру пемзою, після цього нанести зволожувальний крем.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також