Інопланетянин Малюк Йода: дивовижна, незвичайна іграшка

985 0

Ми у соцмережах:

Інопланетянин Малюк Йода: дивовижна, незвичайна іграшка

Малюк Йода – це оригінальна іграшка, що створена за мотивами "Зоряних воєн" і є оригінальним персонажем американського телесеріалу "Мандалорец". Прем'єрний показ відбувся у 2019 році. До цього часу інформацію про цей персонаж автор тримав у таємниці. Дійсно, образ дуже загадковий.

Персонаж придумав американський режисер Джоном Фавро. Біографія героя як і його зовнішній вигляд не просто оригінальні, а скоріше екстравагантні. Виявляється, що це космічне немовля із зеленою шкірою, великими очима, загостреними, витягнутими вухами.

Дивакуватий малюк-інопланетянин, якому лише 50 років, відразу привернув увагу публіки. Сувеніри, принти на одязі, декоративні елементи з його зображенням досить популярні, але найбільший інтерес викликали іграшки. Серед новинок відзначимо пропозиції від концерну Хасбро. Для цих варіантів характерні висока деталізація. Пропонуються статичні та інтерактивні моделі з різним рівнем рухливості й звуковими ефектами. Купити іграшки Малюк Йода можна в інтернет-магазині Панама https://panama.ua/categorys/486739/.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також