Інспектор стріляв по колесах

1251 0

Ми у соцмережах:

Інспектор стріляв по колесах

Нетверезий викрадач автомобіля 12 жовтня влаштував перегони з міліцією у Березнівському районі. Він протаранив патрульне авто, яким його намагалися спинити, пошкодивши бампер та фару. Правоохоронцям довелося стріляти.

Нетверезий викрадач автомобіля 12 жовтня влаштував перегони з міліцією у Березнівському районі. Він протаранив патрульне авто, яким його намагалися спинити, пошкодивши бампер та фару. Правоохоронцям довелося стріляти. Пригода зі стріляниною по колесах почалася так: близько 11-ї ранку 57-річний Тарас із села Колодязне Березнівського району припаркував автомобіль "Хундай Туксон" біля магазину, ключі залишив у замку дверей і пішов. Саме в цей момент йшов вулицею 23-річний Микола із сусіднього села. Він сів в авто і поїхав геть.

— Після отримання повідомлення про викрадення автомобіля в області було введено план "Перехоплення", — розповідає Руслан Панасюк з прес-служби ВДАІ області. — Помітивши автомобіль, схожий на викрадений, працівники ДАІ негайно подали водію сигнал про зупинку, але він його проігнорував. Правоохоронці переслідували авто декілька кілометрів. Щоб зупинити втікача, працівники Березнівського райвідділу міліції заблокували йому дорогу патрульним автомобілем. Проте зловмисник не знизив швидкість і навіть після зіткнення з міліцейською машиною поїхав далі. Щоб зупинити його, інспектор ДАІ вистрелив по шинах авто, і лише тоді водій зупинився. Порушника відправили до райвідділу міліції, він зізнався, що був нетверезий. На щастя, ніхто не постраждав.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також