Інтим допоможе від багатьох хвороб

1224 0

Ми у соцмережах:

Інтим допоможе від багатьох хвороб

Вчені назвали кілька захворювань, від яких можна позбутися з допомогою інтимної близькості.

З погляду науки секс-терапія діє не гірше від таблеток і явно краще, ніж гомеопатія. Але варто врахувати, що користь може принести тільки регулярне статеве життя. Згідно з висновком працівників Інституту Нової Англії у США, регулярна інтимна близькість зміцнює здоров'я, дозволяє уникнути багатьох захворювань, а деякі навіть вилікувати.

Кілька причин для інтимної близькості: зміцнення імунної системи; профілактика утворення каменів у нирках; профілактика грипу та застудних захворювань; профілактика розвитку хвороб серця і судин.

Чоловіки, що займаються сексом не рідше двох разів на тиждень, краще захищені від серцево-судинних захворювань і відрізняються більш міцним імунітетом. Крім того, у сексуально активних людей рівень імуноглобуліну А (антитіла) вищий майже на 30%.

Відкриттям вчених стало те, що секс є засобом профілактики сечокам'яної хвороби. Доведено, що люди, які переживають оргазм 3-4 рази на тиждень, значно легше переносять симптоми наявності каменів у нирках.

Також регулярна інтимна близькість захищає від застуди та грипу, оскільки під час статевого акту задіяна велика кількість м'язів, що можна порівняти з нормальним тренуванням. Під час статевого акту краще циркулює кров, що поліпшує стан судин.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також