Інцидент між патрульними, дрифтером та глядачами розслідуватиме поліція

2033 0

Ми у соцмережах:

Інцидент між патрульними, дрифтером та глядачами розслідуватиме поліція

Після інциденту між патрульними, дрифтером та глядачами відкрили кримінальне провадження за фактом опору працівникам поліції, вчиненому групою осіб.

Про це журналістам UA: Рівне повідомив керівник міськвідділку Василь Зелінський. Ще 21-го липня біля ТРЦ "Екватор" трапився інцидент за участі копів, автогонщиків-дрифтерів та глядачів.

Комбат патрульної поліції області Андрій Ліснічук в ефірі Суспільного оприлюднив ексклюзивні кадри з боді-камер, і вони є у цьому відео. Поліцейський зазначив, що учасники події навіть вкрали на одну із нагрудних камер, втім, за годину повернули.

Журналісти змогли зв'язатись із водієм, який фігурував на відео патрульних. Це 31-річний Ростислав Раговський. Він розповів, що так звані дрифт-пікніки по суботах у цьому місці проводяться часто і збирають сотні людей. Цей водій також надав відео, яке знімають під час таких заходів. Сергій Раговський зазначив, що у вечір 21-го липня, на його думку, інцидент спровокували самі патрульні, які нібито намагались завадити їзді, не зважаючи на думку глядачів. Дрифтер запевняє, що особисто поводився спокійно.

За його словами, одним із кроків, який би унеможливив подібні інциденти з поліцією в майбутньому, стало би відведення спеціального місця для подібної їзди. Звернення до міської влади, зазначив автолюбитель, були. Це нам підтвердили і в міськраді.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також