Інтуїція патрульних не підвела

1550 0

Ми у соцмережах:

Інтуїція патрульних не підвела

У раніше позбавленого права керування водія поліцейські знайшли наркотичні речовини.

Під час патрулювання на вулиці Курчатова у Рівному , патрульні зупинили автомобіль БМВ. У інспекторів була інформація, про те що водій цього автомобіля був позбавлений судом права керування за статтею 130 КУпАП (керування в стані сп'яніння).

Під час спілкування з 27-річним водієм інспектори виявили ознаки наркотичного сп'яніння, однак від освідування він відмовився. Тож адмінпротокол за керування в стані сп'яніння на нього склали по відмові. А також написали постанову за керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом. 

Патрульна поліція Рівненщини повідомляє, що під час поверхневої перевірки у водія виявили в поліетиленовому пакеті з речовину зеленого кольору та пристрій для вживання наркотичної речовини з нашаруванням коричневого кольору.

На місце події викликали слідчих. За фактом незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збутувідкрито кримінальне провадження.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також