Із автобуса «Рівне-Київ» вкрали 1,4 мільйона гривень

18425 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

5 квітня на автодорозі поблизу села Улашанівки у Пулинському районі з пасажирського мікроавтобуса чоловік відкрито викрав пакунок, у якому було близько 1 мільйона 400 тисяч гривень.

Про це повідомили у поліції Житомирської області.

За словами очевидців, коли рейсовий автобус "Рівне-Київ" зупинився на перепочинок, невідомий чоловік через водійські дверцята забрав пакунок із чиєюсь передачею і втік з місця події автомобілем.

Люди запам’ятали марку і номер автомобіля, яким пересувався підозрюваний чоловік, а випадкові очевидці події з-поміж місцевих жителів навіть взялися переслідувати його. Усі дані передали нарядам Управління патрульної поліції в області і за короткий проміжок часу патрульні зупинили втікача на польовій дорозі, де він намагався зрізати шлях.

За кермом зупиненого «Peugeot Expert» знаходився 35-річний житель Рівненщини. Виявилось, пакунок чоловік навіть встиг прикопати у землі біля лісосмуги, у чому згодом сам зізнався. Поліцейські з’ясували, що ця передача прямувала до столиці, де її мали забрати за домовленістю.

Нині чоловік затриманий. Усі обставини встановлюються у рамках кримінального провадження. За чинним законодавством грабіж, вчинений в особливо великих розмірах, карається позбавленням волі на строк від 8 до 13 років з конфіскацією майна.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також