Кадри Хомка, нові директори та подарунок Ахметова

2747 0

Ми у соцмережах:

Кадри Хомка, нові директори та подарунок Ахметова

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» читайте про кадрову політику міського голови Володимира Хомка та кандидатку на посаду начальника міського управління транспорту і зв’язку Рівного.

 А ще у цьому номері – про те, як зміна влади у Києві вплинула на видобуток бурштину на Рівненщині та казус із руйнуванням дороги до Сарн, на яку витратили кілька мільйонів гривень.

Ми розкажемо, як реконструюють Набережну біля Усті, про переїзд районного суду в колишнє приміщення Нацбанку та що задумав будувати сирієць у центрі Рівного.

Ви дізнаєтеся, як голосують новообрані нардепи з Рівненщини у Верховній Раді, чому білоруси отримують стрес від поїздок у рівненських потягах, про нові тарифи на ринку електроенергії та чому за «швидкі» від Ахметова треба заплатити.

Також ви дізнаєтеся, хто очолив обласні комунальні підприємства та смертельний каналізаційний колектор в Зорі.

Шукайте також історію пам’ятника Іллі Муромця у парку ім. Шевченка, інформацію про цілющі трави та новини рівненського спорту.

Свіжий номер «Рівне вечірнє» буде у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також