Керівник Нацполіції Князєв подав у відставку

2453 0

Ми у соцмережах:

Керівник Нацполіції Князєв подав у відставку

Голова Національної поліції Сергій Князєв повідомив, що подав у відставку.

Джерело: брифінг у поліції, співрозмовник "Української правди" в поліції
Пряма мова: "Я прийняв рішення подати у відставку. Тільки що повернувся, передавши міністру заяву щодо увільнення мене з посади. Вважаю, що це крок голови поліції європейської держави. Час настав. Честь маю".
Деталі: На брифінгу Князєв перерахував досягнення реформування поліції: зокрема зниження рівня злочинності та ріст довіри до правоохоронців. Потім згадав своє призначення на посаду в лютому 2017 року і зазначив, що за 2,5 роки роботи у ЗМІ неодноразово з’являлись брудні історії, але він на них не зважав, оскільки "чесно робив свою роботу". Роботу в поліції Князєв назвав "справою всього свого життя". Він підкреслив, що йому та його команді вдалося зберегти аполітичність.
Після оголошення інформації про свою відставку, Князєв піднявся і вийшов. Відповідати на запитання журналістів про причини такого рішення він не став, зазначивши лише "Я все сказав".
За словами джерела УП в Нацполіціі, рішення про відставку Князєва було прийнято ще минулого тижня і викликано воно конфліктом через кадрові призначення.
Пряма мова співрозмовника УП: "Минулого тижня Князєв вже навіть встиг попрощатися з колективом. А ситуація з дружиною тільки прискорила його звільнення".
Князєв очолював Нацполіцію з 8 лютого 2017 року.
Нагадаємо:
  • 21 вересня у пункті пропуску "Рава-Руська - Гребенне" між Україною і Польщею затримали Mersedes-Benz із екс-дружиною глави Нацполіції Вікторією Князєвою, що перевозив 500 тисяч євро без необхідного декларування.
  • Князєв заявив, що його колишня дружина і він стали об’єктами інформаційної атаки, і пояснив походження готівки.

Українська правда 

Довідка РВ: З  4 квітня 2016 року — Князєв працював начальником Головного управління Національної поліції в Рівненській області.У серпні 2016 року президент України Петро Порошенко присвоїв Князєву звання генерала. З 10 листопада 2016 року Князєва призначили начальником Департаменту карного розшуку Національної поліції України.  З 8 лютого 2017 року — він став головою Національної поліції України. Під керівництвом Сергія Князєва продовжується розвиток патрульної поліції України, відбувається реорганізація вже наявних підрозділів, створюються нові Департаменти .

фото - strana.ua

Сергій Князєв розлучений близько 8 років. Вони з екс-дружиною проживають окремо.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також