Ходить сон біля вікон… Є люди, яких постійно хилить в сон. І причин цьому є багато

1203 0

Ми у соцмережах:

Ходить сон біля вікон… Є люди, яких постійно хилить в сон. І причин цьому є багато

Якщо ви займаєтеся важкою фізичною або розумовою працею, вам потрібно більше спати. Існують навіть норми сну для людей різної статі, віку і професій.

Безлад. Мова йде не про думки, а про розкидані речі. Мозок подумки «фотографує» побачене. Тому якщо в квартирі безлад, то в думках буде те ж саме. Людина буде підсвідомо думати про безпорядок навіть уві сні, сон буде переривчастим, а вранці вона почуватиметься втомленою.

Багато людей дотримуються суворої дієти й не їдять після шостої вечора. Натомість погано сплять і вранці почуваються розбитими. Тому можна з’їсти ввечері щось легке.

Можливо, людина не висипається, бо спить уривками. Це стосується тих, хто працює ночами, а також людей, які змушені піклуватися про маленьких дітей ледь не цілодобово. Якщо людина часто прокидається, а потім засинає, такий сон неефективний.

Можливо, вам хочеться спати, тому що ви не снідаєте. Якщо не поснідати — підвищується вироблення гормонів стресу. Отож щоб бути бадьорим, потрібно вранці їсти обов’язково.

Закоханому важко заснути, і цей факт науково доведено. У такому стані мозок постійно думає про об’єкт закоханості, тому людині важко розслабитися і заснути.

Неможливо виспатися на майбутнє. Люди роблять помилку, якщо в будні дні недосипають, але компенсують це у вихідні. Це може несприятливо позначитися на здоров’ї.

Читайте також: "Ходить сон біля вікон…"


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також