Холостяк після дня народження друга спровадив додому Юлю з Рівного (ВІДЕО)

23283 0

Ми у соцмережах:

Холостяк після дня народження друга спровадив додому Юлю з Рівного (ВІДЕО)

Якщо попереднього разу обидві учасниці реаліті-шоу «Холостяк» отримали від нього по троянді, що означає їхню подальшу участь у шоу, то цього разу Юля з Рівного залишилася без троянди - і поїхала додому. Аліна з Корця продовжила боротьбу.

 Цього разу холостяк – Макс Михайлюк – запросив трьох дівчат, в тому числі й рівненських, на групове побачення, на день народження друга. Учасниці очікували святкування на яхті, окремому острові або ж на пляжну вечірку (випуск знімали у Таїланді). Проте другом Максима виявився слоник Нон-Клим, якому виповнилось 3 роки.

За словами холостяка, він хотів побачити поведінку дівчат в некомфортних та незвичних обставинах. До того ж вважає, що в турботі про тварину виражається доброта жінки.


Максим з учасницями спершу прибирали вхід в загін від екскрементів, потім помили слоника, надули повітряні кульки та зібрали великий торт з тропічних фруктів для іменинника. А вже після цього холостяк запросив кожну з дівчат на індивідуальне спілкування. І жодній троянду не дав, бо мав подумати.

Юля

Урешті проект покинула Юля з Рівного. Максим пояснив, що не бачить в ній впевненості як в партнері. 

 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Я Вам скажу чесно, це для мене було найкраще побачення ever і я серйозно???? В тій ситуації і атмосфері в якій я знаходилася - воно було як ковток свіжого повітря! Я на нього не йшла, а бігла???? І я щаслива, що все було саме так, що то був слоник, що його треба було мити, прибирати і годувати! Я з такою радістю прибрала ті ????, Ви не уявляєте!!!???? (на жаль, там і половини моїх емоцій не показали, так як ефірний час не резиновий, тому наше побачення, яке тривало з 10 ранку до пізньої ночі, вмістили в 25 хв)????????‍?? Коли ти 24/7 знаходишся в замкнутому просторі, між дівчат, з якими в реальному житті, за сприятливих умов???? ти б не спілкувалася, інтереси і погляди яких категорично відрізняються від твоїх, я Вам гарантую - Ви те гавно голими руками б з радістю носили!???? ? Тому, Макс @flymax305 , велике спасибі, що обрав на те побачення саме мене???????????? ? Той слоник - відновив мою енергію, мій позитив, вселив ще більше радості, і вперше за багато тижнів перебування на проекті, я знову відчула стільки щирості і справжніх емоцій! Це було неймовірно???? @holostyakstb #holostyak

Допис, поширений ???s?? ???s??? ???? (@lionilal)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також