Хлопчику-ураганчику з Рівненщини потрібна допомога

6177 0

Ми у соцмережах:

Хлопчику-ураганчику з Рівненщини потрібна допомога

Хлопчика привезли до Рівненської обласної дитячої лікарні з великим животом.

 Як розповідає у своєму Facebook благодійниця Мар’яна Рева, він не міг нічого їсти. Дитину взяли на операцію в п`ятницю після обіду, бо до понеділка хлопчик міг просто не дожити:

- Операція тривала більш ніж шість годин. Дитині видалили велику пухлину, яка майже знищила шлунок. «Ми видалили майже весь шлунок, там майже нічого не залишилось, але хлопчик живий. Але прогнозів ніяких. І як він має харчуватись - це питання» - написала мені анестезіолог пізно ввечері після операції.

Перші дні після операції пройшли зі словами – «живий, живий, живий!». Кілька наступних –«він їсть дитяче харчування, дитяче пюре, ріденьку картопельку!». І ще через три тижні – «він вже бігає по гематології!».

Андрійко дуже швидко відновився від тяжкої операції. Йому поставили діагноз лімфома, і він одразу після реанімації заступив на хімію.

Андрій - хлопчик-ураганчик! Він настільки енергійний, грайливий, по-хорошому бешкетний! Андрійко, незважаючи на свій вік і складність ситуації, в якій перебуває, дуже мужній, ніколи не плаче. Бачить багато хорошого, доброго, світлого навколо.

Давайте допоможемо цьому хлопчику, якому місце на футбольному полі ганяти м'яча. Чи ловити жуків-павуків-черв'яків! Чи робити кораблики і пускати їх у калюжку. Давайте зробимо щасливою його прекрасну маму, яка мріє обіймати свого брудного, набіганого щасливого синочка!

Попереду в Андрійка важке лікування. Вчора в нього була кровотеча, маленькому організму важко боротись з раком. Просимо вашої підтримки
».

Координатор Мар`яна Рева (098) 45 26 916.

https://www.liqpay.ua/uk/checkout/card/i46559907629

КАРТА ПРИВАТБАНК

№ 5169 3305 1506 8762 призначення платежу - добровільна пожертва для Буслюка Андрія
(корпоративна карта Благодійний Фонд "Скарбниця Надії", але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Реву Мар’яну Володимирівну

КБ «Приватбанк»
ЄДРПОУ 37685693
БФ «Скарбниця Надії»
IBAN UA543333910000026007054713460
Призначення платежу - добровільна пожертва для Буслюка Андрія


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також