Хомко розповів, чому боявся поразки «Вереса» на цих вихідних

2013 0

Ми у соцмережах:

На фото - Олексій Хахльов, Іван Надєїн, Володимир Хомко та Андрій Біланчук. Фото - Олексія Хахльова.

На вихідних у Млинові відбувся стартовий домашній матч між рівненським «Вересом» та київською «Чайкою».

 

На гру рівненської команди до Млинова їздив міський голова Володимир Хомко. Сьогодні журналістам він розповів про враження:

«Дуже переживав, щоб не програли перший матч, бо сказали б, що це символічно: приїхав міський голова – і програли. Мабуть, я на стадіоні найбільше переживав (сміється – Ред). Виграли 1:0. Футбол був гарний, і гольових моментів буде дуже багато на користь нашої команди. Мені це сподобалося».

Міський голова зазначив, що і надалі буде присутнім на матчах команди, щоправда, не на всіх. Нагадаємо, цього року у «Вереса» виникли фінансові проблеми. На прохання міської влади генеральним спонсором команди став Іван Надєїн, власник ТОВ «Рівнетеплоенерго». Окрім того, планують перетворити «Верес» на акціонерне товариство, одним з акціонерів в якому буде Рівненська міська рада.

«Непросто було вмовити генерального спонсора, бо це колосальні кошти для нього. Але це дуже добре для команди, бо дає стабільність, - зазначив міський голова. – Очевидно, будемо робити акціонерне товариство, і зайде у нього під контролем громади місто. Рівне, окрім того, що допомагатиме, нести відповідальність за цю команду. Бо якщо буде стадіон («Авангард»), то має бути і хороша команда. Шкода, що «Верес» мав таку історію, але, з іншого боку, у команди зараз новий етап, нові можливості. Треба віддати належне Олексію Хахльову, що він тримає удар і бореться за цю команду».  

Нагадаємо, що «Верес», який вийшов у вищу лігу українського футболу, тодішній спонсор Богдан Копитко перейменував на «Львів». Нинішній «Верес» має новий склад команди та грає у другій лізі.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також