Хто хоче очолити Тучинський пансіонат та Острозький інтернат?

1257 0

Ми у соцмережах:

Хто хоче очолити Тучинський пансіонат та Острозький інтернат?

Незабаром закінчується термін дії контрактів з директорами двох комунальних закладів обласної ради. На черговій сесії депутати обиратимуть керівника «Тучинського геріатричного пансіоната » та «Острозького психоневрологічного інтерната»

Сьогодні на профільній комісії з питань соціальної політики і соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей (голова Борис Бірук) депутати розглянули заяви кандидатів, хто хоче очолити ці заклади.

Степан Вознюк та Олександр Демчук виявили бажання очолити Тучинський пансіонат, а Павло Мельник і Олександр Дмитрук подали свої кандидатури на керівника Острозького інтернату.

 

Однак, начальник відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату обласної ради Юрій Нілабович зауважив, що претендент на посаду Павло Мельник не відповідає кваліфікаційним вимогам. В нього немає вищої освіти та відповідного досвіду роботи. Члени комісії одноголосно рекомендували винести на розгляд сесії три кандидатури за виключенням Павла Мельника. 

Тож 5 червня, на черговій сесії обласної ради, депутати мають обрати керівників двох комунальних закладів серед трьох претендентів, повідомляє пресслужба Рівненської обласної ради. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також