Хто він такий, кандидат на посаду голови Рівненської обласної держадміністрації Павло Михайлович Ковалець?

2949 0

Ми у соцмережах:

Хто він такий, кандидат на посаду голови Рівненської обласної держадміністрації Павло Михайлович Ковалець?

Українська мрія у нас сьогодні тільки одна і на всіх. Це створити і збудувати в країні сучасну державу і жити щасливо. Але ще не всі бачать різницю між країною і державою. Бо своєї держави в Україні давно не було, тому в нас, напевно, не знають, що це таке. Але створювати державу необхідно самим.

Отож громадянське суспільство разом з депутатами, кандидатами в депутати і політичними партіями сьогодні шукає не тільки політологів і політичних технологів та експертів, а й політичних інженерів. Бо такий корумпований олігархами фундамент радянського комунізму з минулого, як Верховна Рада, на собі сучасну державу не витримає. А поки що громадська рада при Рівненській обласній державній адміністрації запропонувала новому Президентові України кандидатуру Павла Михайловича Ковальця для розгляду і призначення його на посаду державного керівника в Рівненській області.

Петро Михайлович Ковалець безпартійний, з відповідною вищою освітою і досвідом керівної роботи. Він голова громадської ради при Рівненській ОДА і завжди разом з народом. А тому він українську мрію з нічим іншим не переплутає.

А ще обласна громадська рада вирішила провести спільне засідання зі всіма районними громадськими радами для організації моніторингу діяльності депутатів і їхніх звітів перед виборцями. Аби депутати також нічого і нікого не плутали.

 

Анатолій МІСЯЧЕНКО,

голова комітету з питань інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю громадської ради при Рівненській ОДА, голова Економічної спілки підприємців Рівненщини.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також