Хто зламав ніс депутату?

2412 0

Ми у соцмережах:

Хто зламав ніс депутату?

Директора Рівненської філії Європейського університету Миколу Лустюка, який також є депутатом обласної ради з фракції "Батьківщина", невідомі побили біля його гаража. У заяві в міліцію чоловік пояснив, що напали на нього двоє невідомих молодиків. Міліція встановлює, хто міг це зробити. У те, що це були студенти, сам потерпілий не вірить.

Зустрічатися з журналістами та коментувати цей інцидент Микола Лустюк відмовляється. Каже, що у нього немає жодних припущень, хто міг це зробити. Про подробиці події стало відомо від правоохоронців. — Микола Лустюк поставив свій автомобіль у гараж і йшов зачиняти ворота, — розповідає Тамара Лисенко, начальник СЗГ УМВС України в Рівненській області. — До нього підбігли двоє молодих чоловіків, один був у синій куртці, другий — в чорній. Вони перепитали, чи він справді є Миколою Григоровичем Лустюком, і отримавши ствердну відповідь, почали бити в обличчя. Є свідки цієї події. На місце приїхали міліція та швидка допомога, потерпілого відвезли у лікарню; невідомі зламали йому ніс. У той же день Лустюк після надання медичної допомоги повернувся додому. Зі слів начальника УМВСУ в Рівненській області Василя Лазутка, політики цей злочин не стосується. Перша версія, яку відпрацьовує міліція, пов'язана з професійною діяльністю потерпілого. Зокрема допитано колишню викладачку Європейського університету Валентину Юскович, вона розповідає таке:

Валентина Юскович
— До мене зателефонував перший заступник начальника обласного управління УМВС, принаймні так він представився, і викликав у міліцію. Причину не пояснив, а я подумала, що розмова буде з приводу скарги щодо землі, яку я подавала в міліцію раніше. Тож взяла свою подругу, яка теж має відношення до тієї справи, і пішли разом. В міліції мені повідомили про побиття Миколи Лустюка. У мене не запитали, де я була того вечора, хоча вважаю, що про це мали дізнатися насамперед. Після пар я одразу поїхала додому, увечері дивилася серіал, це можуть підтвердити мій чоловік та сусіди. Працівник міліції поцікавився, чому Лустюк не назвав мене, оскільки ми дуже довго з ним судилися. Мені натякнули, ніби я могла когось найняти, щоб це зробили. Але це нонсенс. Усі суди, які в нас були, я кілька років тому виграла, і мститися не маю жодних підстав. Мені також сказали, що мене ще буде викликати слідчий. Але я боюся туди йти, складається враження, що мене збираються затримати.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також