Художник Гурістюк презентував своїх «дів» (ФОТО)

1968 0

Ми у соцмережах:

Художник Гурістюк презентував своїх «дів» (ФОТО)

У Рівному відбулася одна з найочікуваніших презентацій місцевих художників – «Діви Олександра Гурістюка». Цей майстер відомий своїми портретами та натюрмортами і рідко проводить виставки.

 «Жінка – це одинадцята таємниця буття» – так вважає рівненський художник Олександр Гурістюк. І саме її величності – жіночій красі, присвятив свою нову виставку митець.

3 березня у виставковій залі Міського Будинку Культури відбулось відкриття виставки «Діви Олександра Гурістюка». В експозиції представлено 37 жіночих портретів. Усі картини написані олійними фарбами, більшість з яких абсолютно нові і ніде не експонувались раніше.

Подія зібрала велику кількість гостей, шанувальників творчості художника. Сам О. Гурістюк постав в новому образі – одягнений в галіфе, чоботи та з капелюхом на голові. Олександрові потрібно віддати належне, адже епатувати публіку він уміє.

Усі присутні мали змогу почути і враження моделей з яких писались портрети – це Наталія Демидюк, Наталія Кушнірук та інші чарівні паняки. Усі вони сходяться в одній думці, що малюючи, художник віднаходить у дівчатах щось особливе, якусь приховану грань і обов’язково передає її на полотні.

Виставка діятиме до 20 березня. Графік роботи виставкової зали: з понеділка по п’ятницю з 10 до 18 год. Вхід вільний. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також