Художниця Шершун показала «Поклик душі»

1938 0

Ми у соцмережах:

Художниця Шершун показала «Поклик душі»

У відділі мистецтв Рівненської обласної наукової бібліотеки презентовано персональну виставку живопису молодої художниці з с. Велика Омеляна Ольги Шершун. Свій інтуїтивний живопис художниця-аматор представила на виставці під назвою «Поклик душі».

Ольга Шершун – народилася на Острожчині у 1981 році. Закінчила Острозьку загальноосвітню школу № 1. Потім навчалась в Національному університеті водного господарства та природокористування. А також здобула освіту у комп’ютерній академії ШАГ в м. Рівне за спеціальністю дизайнер.

Ольга почала писати картини в 2015 році. В тому ж році вперше відвідала художню школу-студію «Арт-маестро» в Рівному, де і по теперішній час бере приватні уроки у професійних художників. Займається самоосвітою та дослідженням творів улюблених живописців: Клод Моне, Ван Гог, Поль Гоген.

Це вже друга персональна виставка Ольги, на якій представлено 50 робіт. Перша відбулася в районному Будинку культури с. Зоря, а після виставкової зали обласної бібліотеки роботи поїдуть до Культурно-археологічний центру Пересопниця, де будуть презентуватися вже в жовтні. Виставка відбувається за підтримки рекламної агенції «Артлайт», де Ольга Шершун працює дизайнером і є керівником.

Вже в перший день відкриття роботи художниці знайшли своїх поціновувачів, а книга відгуків авторки поповнилась новими побажаннями та вітаннями. Переглянути роботи Ольги Шершун можна в Рівненській обласній науковій бібіліотеці. Виставка триватиме до 24 вересня. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також