Київська міськадміністрація встановила граничні розміри рентабельності виробництва і торгові надбавки до закупівельних або оптово-відпускних цін. Для всіх суб’єктів підприємницької діяльності незалежно від форм власності тимчасово встановлено граничний розмір рентабельності виробництва борошна, макаронних виробів, крупи, яловичини, вареної ковбаси, молока, сиру, вершкового масла й олії в розмірі 10% від собівартості.
Київська міськадміністрація встановила граничні розміри рентабельності виробництва і торгові надбавки до закупівельних або оптово-відпускних цін. Для всіх суб’єктів підприємницької діяльності незалежно від форм власності тимчасово встановлено граничний розмір рентабельності виробництва борошна, макаронних виробів, крупи, яловичини, вареної ковбаси, молока, сиру, вершкового масла й олії в розмірі 10% від собівартості. Це випливає з розпорядження столичної адміністрації про запровадження тимчасового регулювання цін і встановлення граничних торгових надбавок на основні продовольчі товари від 28 листопада. Граничні торгові надбавки до закупівельних або оптово-відпускних цін підприємств-виробників незалежно від кількості посередників і перепродажу при реалізації борошна, макаронних виробів, крупи, цукру встановлено в розмірі 12%, яловичини, варених ковбас, молока, сиру, вершкового масла та олії — 20%.