Київ та південь України ворог атакував дронами

579 0

Ми у соцмережах:

Атакували водночас з кількох напрямків

Вночі рашисти додали роботи ППО, атакувавши Україну дронами. Вранці в усій країні знову пролунала повітряна тривога.  Причина — зліт винищувача-носія гіперзвукових ракет "Кинджал", МіГ-31К з аеродрому Саваслейка у Росії, але ракетна загроза не підтвердилась і швидко пролунав відбій тривоги.

- Чергова масована атака ворога на Київ ударними БпЛА. Попередьно, противник застосував баражуючі боєприпаси типу «Shahed”. Групи дронів заходили на Київ одночасно з кількох напрямків.  Проте, силами і засобами ППО усі повітряні цілі - понад 10 БпЛА, були своєчасно виявлені та знищені. За інформацією на цю хвилину - зафіксовано падіння уламків в Соломʼянському, Голосіївському та Святошинському районах Києва. Є пошкодження нежитлових приміщень та дорожнього покриття. Без серйозних руйнувань та пожеж. Інформація щодо потерпілих наразі відсутня,  - повідомив Сергій Попко, начальник КМВА. 

- Жертв і потерпілих внаслідок атаки дронів на столицю немає, - уточнив пізніше Віталій Кличко, міський голова Києва.

- А  внаслідок атаки на об'єктах портової та промислової інфраструктури Одещини виникли пожежі, пошкоджено елеватор, - повіломила Одеська ОВА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також