Київ-Чоп розблокували, а рештки автомобілів забрали на спецмайданчик

1834 0

Ми у соцмережах:

Київ-Чоп розблокували, а рештки автомобілів забрали на спецмайданчик

Поліція показала відео смертельньного зіткнення, яке сталось сьогодні вранці на Дубенщині, де один водій згорів живцем, а іншого – забрали у реанімацію.

 

Утворився майже 16-кілометровий затор сьогодні вранці на Дубенщині, де близько 06:20 на автодорозі «Київ-Чоп» сталась жахлива ДТП.  51-річний житель міста Фастів Житомирської області, водій автомобіля «DAF 95»  рухаючись у напрямку Львова. У селі Птича він виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із автомобілем «ГАЗ» (молоковоз) під керуванням 41-річного жителя села Стара Носовиця Дубенського району, який вже виїхав із другорядної дороги.

Вантажівка «DAF» загорілася. У пожежі загинув і її водій.  Ще один водій, 41-річний мешканець Житомирської області, не постраждав. Водія молоковоза із політравмою та термічними опіками 20 % тіла госпіталізували у реанімаційне відділення медзакладу.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідуванн. Рятувальники загиблого водія демонтували із пошкодженої вантажівки. Тіло доставили в морг для проведення судово-медичної експертизи. Після ліквідації наслідків ДТП, рух на цій ділянці дороги в обідню пору вже розблокували.Транспортні засоби поміщені на спецмайданчик Дубна, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також У Птичі смертельне зіткнення: один водій згорів, інший – у реанімації
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також