«Кіноманія 4: Оскар» зібрав у Рівному повну залу глядачів

1033 0

Ми у соцмережах:

«Кіноманія 4: Оскар» зібрав у Рівному повну залу глядачів

Учора рівняни мали можливість у міському палаці культури подивитися й послухати кращі саундтреки від ансамблю скрипалів «CON AMORE». Це вже четвертий тематичний проект цього творчого колективу про кіно.

Концерт мав назву "Кіноманія 4: Оскар" і зібрав повну залу глядачів.

Окрім «Кіноманії» у «CON AMORE» багато інших проектів. Восени до 45-річчя міського палацу культури ансамбль скрипальок планує реалізувати спільний проект із естрадним ансамблем «Скайлайнер». Буде велика битва: «Бароко - проти джазу» і «Класика - проти року».

- «Кіноманія» - це наш постійний творчий тематичний проект, - каже керівник ансамблю «CON AMORE» Лілія Ібулаєва. – Спершу ми грали оброблену народну музику, або ж обирали класичний стиль, академічний… Помітили, що у слухачів немає блиску в очах, бо класика – це музика не для всіх, і вирішили, що будемо грати музику із кіно і телесеріалів. Перший такий проект реалізували на День закоханих – 14 лютого. Вчора відбувся четвертий концерт про кіно. Ми грали номінантів і переможців «Оскару». Дітям дуже сподобалося «Холодне серце». Багато наших слухачів відрили для себе пісні 60-тих, яких чомусь досі не знали. Найбільше шанувальників було у Джеймса Бонда… Приємно, що у палаці культури була повна зала глядачів. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також