Кіоск — замість клумби

1639 0

Ми у соцмережах:

Кіоск — замість клумби

Територію у дворах одразу за пам’ятним знаком жертвам Чорнобиля, що на вул.С. Петлюри, мешканці прилеглих будинків вважали своєю, доглядаючи за клумбою. Але торік власник сусіднього бізнес-центру найняв будівельників, які на місці клумби поклали бруківку. Мовляв — до бізнес-центру потрібен ще один вхід. А цього року тут знову з’явилися будівельники і почали зводити каркас кіоску.

Обурені мешканці повідомили владу про це будівництво, яке вважали незаконним. Однак під час перевірки знайшлись документи, які підтверджують право на розміщення кіоску. Щоправда, їхній термін дії уже давно збіг.

Олександр Миронюк, заступник міського голови з питань будівництва:

Було встановлено, що це тимчасова споруда, бо на неї був виданий паспорт прив’язки. Будівництва у цьому місці, як такого, немає. Це чітко засвідчила перевірка фахівців управління ДАБК. Єдиний нюанс, що паспорт прив’язки був виданий до 22 січня. Тобто його термін уже закінчився. Тепер потрібно вирішити, що зробити з цією спорудою. Напевне, будемо виносити цей об’єкт на розгляд комісії за знесення незаконно встановлених споруд. Комісія виїде на місце та вирішить, що робити. Адже земельна ділянка перебуває у приватній власності.

Додамо, що паспорт прив’язки об’єкта видавався фірмі «Євро-Рів-Буд». Ця компанія спеціалізується на купівлі, продажу та будівництві нежитлових приміщень.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також