Киянин не гратиме більше за "Верес"

1083 0

Ми у соцмережах:

Киянин не гратиме більше за

Півзахисник Євген Морозенко та клуб домовилися про припинення співпраці. Наразі триває юридичне завершення процедури дострокового припинення контракту. Це викликано тим, що у гравця і тренерського штабу різне бачення тактики і організації гри на футбольному полі.

-   В нас була з ним розмова особиста. І ми вдвох прийняли рішення, що краще буде розірвати контракт. Так буде краще і для нього, і для команди. Він дуже хороший гравець. Можливо, це просто не його ліга. У Другій лізі на перший план виходять бійцівські якості. І, найголовніше, потрібна мотивація. Йому її десь не вистачало. Я думаю, він сам це бачив. Я особисто побажав йому успіху, - сказав головний тренер НК «Верес» Юрій Вірт.

Спортивний департамент розпочав роботу з підсилення півзахисту команди. Народний клуб «Верес» дякує Євгену за його внесок в команду і бажає успіхів у спортивній кар'єрі, повідомила інформаційна служба НК "Верес" (Рівне).

Нагадаємо, Євген Морозенко - 1991 року народження, киянин.  Зріст - 178 см. Вага - 67 кг. Півзахисник. Вихованець столичного "Динамо". Попередні клуби: "Динамо" (Київ), "Слован" (Чехія), "Говерла" (Ужгород), "Олександрія", "Гурія" (Грузія), "Верес" (Рівне), "Олімпік" (Донецьк), "Чорноморець" (Одеса). Зіграв 39 матчів за збірні України U17 та U19. Забив 5 голів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також