Климук — на лікарняному, на підприємстві — обшуки

1903 0

Ми у соцмережах:

Віктор Климук

Якось дуже вчасно пішов на лікарняний Віктор Климук, колишній начальник міського ШЕУ, який погодився на посаду заступника при новому начальнику. Бо відразу як тільки Климук захворів, до шляхово-експлуатаційного управління навідалися поліція, прокуратура та СБУ. Стверджують, що слідчі дії стосуються попереднього керівництва ШЕУ.

Хоч обшуки були ще 26 травня, та правоохоронці не розголошують інформації. Відомо, що обшуки проводилися як в самому управлінні, що на вулиці Данила Галицького, так і в приватних помешканнях посадових осіб.

Ярослав Коноплястий, юрист міського ШЕУ, розповів, що слідчі вилучили документацію, яка їх цікавила:

Обшуки тривали 26 травня. Правоохоронці працювали на кількох об’єктах підприємства. Розголошувати багато інформації я не можу, та скажу, що слідчі дії були пов’язані з діяльністю попереднього керівництва шляхово-експлуатаційного управління.

Оксана Жужельська, речниця прокуратури Рівненщини:

Обшуки проводила Рівненська окружна прокуратура за фактом кримінального провадження. Воно порушено за частиною 2 статті 367 ККУ «Службова недбалість» та частиною 4 статті 191 ККУ «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем». За фактом службової недбалості до відповідальності можуть притягнути кілька осіб. Однак наразі підозр нікому не оголосили, бо ще тривають слідчі дії.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також