Кохан з Таргонським знайшли підпільну АЗС на Рокитнівщині

1779 0

Ми у соцмережах:

Кохан з Таргонським знайшли підпільну АЗС на Рокитнівщині

Голова Сарненської РВА Олександр Кохан з робочим візитом відвідав Рокитнівську територіальну громаду. Разом з селищним головою Григорієм Таргонським обговорили ряд актуальних питань діяльності громади у воєнний період, зокрема, роботу добровольчих формувань територіальної громади.

Відвідали одного з найпотужніших виробників склотари на території області - Рокитнівський скляний завод.

 - Попри воєнний стан підприємство не припинило свою роботу, а навпаки, доклало максимум зусиль, аби працювати на повну потужність та підтримати економіку країни, - повідомив Олександр Кохан на своїй фейсбук-сторінці. -  В Україні тару із Рокитнівського склозаводу купують відомі компанії і бренди. Марка заводу користується попитом і за кордоном, тож значна частина продукції йде на експорт. Це один з прикладів соціально відповідального бізнесу, який сплачує податки та підтримує обороноздатність країни.

На жаль, під час візиту на Рокитнівщину виявили й осіб, які попри війну в країні намагаються підзаробити.

- Разом з начальником Сарненського районного відділу поліції Олександром Луциком виявили нелегальну АЗС, на якій без всіх необхідних документів продавали пальне. На місце була викликана слідчо-оперативна група для фіксації факту порушення.
Зазначу, що всі. хто хоче підзаробити у незаконний спосіб, будуть суворо покарані, згідно з нормами закону, - розповів Олександр Кохан,  закликав земляків до правопорядку на території району та попросив бути відповідальними у складний для країни час. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також