Коли додавати лаврове листя?

570 0

Ми у соцмережах:

Коли додавати лаврове листя?

Важко уявити приготування супу без традиційних спецій, зокрема, лаврового листя, яке надає страві характерного відтінку смаку та аромату. Але не всі правильно додають лаврове листя при варінні.

Не всі знають про те, що лаврове листя важливо добре промити. Деякі використовують воду з-під крана, інші ж «довіряють» лише окропу. Обидва варіанти можуть застосовуватись.

Також варто пам’ятати, що лаврове листя повинно варитися в супі від 5 до 15 хвилин. Цього часуе достатньо для того, щоб прянощі надали страві смаку, аромату та корисних властивостей.

Чи потрібно виймати зі страви лаврове листя? З цього приводу немає єдиної думки у кулінарів. Якщо залишити лаврове листя у супі, то страва вийде більш пікантною і терпкою.

Якщо ви не хочете відчувати гіркоту під час вживання супу, листя краще вийняти.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також