Коли кожна хвилина - на вагу золота: водій легковика не пропустив швидку з проблисковими маячками

4183 0

Ми у соцмережах:

Коли кожна хвилина - на вагу золота: водій легковика не пропустив швидку з проблисковими маячками

Коли о 13:10 на номер 103 у понеділок надійшов виклик про те, що в Дубно на вулиці Сурмичі, 85, знепритомніла жінка, на виклик одразу виїхала бригада Дубенської станції екстреної медичної допомоги. Водій увімкнув проблискові маячки та звуковий сигнал. Автомобіль «Volkswagen Jetta» не дав дорогу кареті швидкої допомоги та допустив зіткнення з автомобілем «Chevrolet Tacoma».

Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги повідомив подробиці цієї ДТП на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

«Перед мостом утворився затор. Ми намагалися чимшвидше потрапити до пацієнта. Їхали по зустрічній, щоб об’їхати колону, яка утворилася. Увімкнули проблискові маячки, але деякі водії проігнорували. Біля АЗС водій одного з легковиків зіткнувся з нами», - розповів водій Дубенської станції екстреної медичної допомоги Віталій Мороз.

«Ми одразу ж повідомили про це диспетчеру і він надіслав іншу бригаду на виклик. На щастя, з жінкою все гаразд. Після огляду медиків необхідність транспортувати її до лікарні не було. На щастя, все обійшлося. Однак такі ситуації не рідкість. Не всі водії розуміють. що для нас кожна хвилина на вагу золота. Ми поспішаємо рятувати життя людям, а не «їздимо заради забавки», - розповіла лікарка Дубенської станції екстреної медичної допомоги Руслана Яковюк, яка їхала на виклик у кареті, шо потрапила у ДТП.

Працівники екстреної медичної допомоги не постраждали. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також