Колишній охоронець «Лагуни» жалкує, що зламав носа патрульному

11799 0

Ми у соцмережах:

Колишній охоронець «Лагуни» жалкує, що зламав носа патрульному

Бійка біля нічого клубу «Лагуна», що у Рівному, трапилася 7 липня минулого року.

 Тоді у нічному клубі відбулась стрілянина. Адже 24-річний житель Запоріжжя Кирило Соломатін, який претендував на посаду першого слідчого теруправління ДБР у Мелітополі, хотів там відпочити, коли заклад уже зачинявся. Тому й охоронці його не пустили. Через це той вийняв травматичний пістолет і почав стріляти в охоронців «Лагуни». На дворі зав’язалася бійка. Патрульні поліцейські, які приїхали на виклик, і самі потрапили «під роздачу» — 20-річний охоронець «Лагуни» Андрій Семенюк вдарив поліціянта і зламав тому носа.

Зараз хлопця судять, однак він щиро кається у скоєному. За словами Андрія Семенюка, він не хотів завдати шкоди поліцейському:

- Тоді я уже переодягнувся та почав йти додому з роботи. Однак почув постріли, а потім побачив колегу з пораненою ногою. Тому вибіг із усіма охоронцями на двір за хлопцем, який стріляв. Там зав’язалася бійка.

Патрульний Віктор Зозуля хотів усіх вгамувати, тому дістав перцевого балончика. Коли він його застосовував, то я, будучи на емоціях, відмахнувся. Хотів відкинути балончика, проте не бачив як махав, бо пекли очі. Вийшло, що ненароком поцілив патрульному в носа і його зламав.

Я щиро каюся у тому, що зробив і що так вийшло перед патрульним Віктором Зозулею. Я не хотів завдавати йому шкоди. 

Читайте також по темі: Біля нічного клубу в Рівному побили поліцейського: суд заслухав потерпілого

У «Лагуні» поки без жертв


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також