Кондрачук підозрює Бортніка у корупції?

2150 0

Ми у соцмережах:

Андрій Бортнік

Голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук підписав розпорядження провести службове розслідування стосовно директора комунального підприємства «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Рівненської обласної ради Андрія Бортніка.

Кондрачук утворив комісію з проведення службового розслідування, його мета - виявлення причин та умов, що сприяли вчиненню корупційного правопорушення директором рівненської "екстренки".  Комісія працюватиме у період з 16 червня по 7 липня включно та підготує голові відповідний акт. 

Службове розслідування Кондрачук призначив, враховуючи подання Рівненської обласної прокуратури та лист Національного агентства з питань запобігання корупції.

Нагадаємо, раніше Андрія Бортніка звинувачували у тому, що медики, які нібито не мали фактичного контакту з ковідними хворими, безпідставно отримали «ковідних» понад 400 тисяч гривень. Але Бортнік стверджував, що всі працівники «екстренки» мали той чи інший стосунок до допомоги хворим з ковід, а тому мали право на доплати.  Андрій Бортнік зазначив: "Я нараховував, нараховую і буду нараховувати все згідно з чинним законодавством".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також