Конфлікт адвоката і журналістки в суді: поліція розпочала розслідування

1975 0

Ми у соцмережах:

Фото Суспільне

Журналістка одного з рівненських видань Вікторія Мамотюк заявила в поліцію на адвоката підозрюваного у зґвалтуванні Володимира Цуняка. Останній вибив у неї телефон з рук, коли вона знімала відео, на якому фігурував його клієнт.

 До поліції сьогодні, 27 квітня, о 15-й годині надійшло повідомлення від 36-річної головної редакторки інтернет-видання, що у приміщенні міського суду адвокат наніс їй удар по руці та протиправно відібрав мобільний телефон.

Слідчі Рівненського районного управління попередньо з’ясували, що між заявницею і представником сторони захисту одного із підозрюваних перед початком судового засідання виник конфлікт щодо проведення відеофіксації журналісткою, у результаті чого чоловік завдав удар їй по руці та відібрав телефон. В інцидент втрутилися працівники судової охорони, які повернули мобільний власниці.   

Відомості за фактом погрози насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо журналіста, у зв’язку із здійсненням ним законної професійної діяльності, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 345-1 Кримінального кодексу України.

Проводяться невідкладні слідчі дії. У рамках кримінального провадження встановлюються усі обставини події. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також