Конфлікт на Сарненщині завершився різаниною

1187 0

Ми у соцмережах:

Конфлікт на Сарненщині завершився різаниною

Учора, близько другої години ночі, до медзакладу із ножовим пораненням потрапив 30-річний житель села Березове Сарненського району.

Медики повідомили про це поліцейським. 

Виявилося, що ввечері 11 грудня між двома чоловіками, які проводили час у різних компаніях у кафе-барі села Глинне, виникла суперечка. З’ясовувати стосунки вони вийшли на двір, де 22-річний місцевий житель вдарив ножем у живіт 30-річного жителя села Березове.

Після скоєного зловмисник втік, а потерпілого товариші доправили до медзакладу: його госпіталізували до реанімації із проникаючим пораненням бокової ділянки живота, колото-різаною раною спини. Нині його життю нічого не загрожує.

Нападника поліцейські розшукали за місцем його проживання — він був у стані алкогольного сп’яніння. Знаряддя злочину заховав в автомобілі свого знайомого, який тієї ночі його підвозив. Ніж вилучили та скерували на експертизу.

Його затримали і повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Чоловіку загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також