Корчинський уже звільнений у Рівному, але ще не на посаді у Києві

1763 0

Ми у соцмережах:

Корчинський уже звільнений у Рівному, але ще не на посаді у Києві

У Києві “замінували” будівлю, в якій мало відбутися засідання наглядової ради “Центренерго”, під час якого офіційно планувалось представити нового директора Олександра Корчинського, який нещодавно залишив посаду директора “Рівнетеплоенерго”.

Сьогодні близько 11 години невідомі повідомили про “замінування” будівлі Фонду держмайна. “Це сталося під час засідання наглядової ради ПАТ “Центренерго”, де мали розглянути, на виконання рішення уряду, питання зміни директора підприємства”, - зазначається в повідомленні ФДМ.

Головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов уточнює, що зроблено це, “щоб зірвати звільнення лояльного до Коломойського керівника "Центренерго" Потапенка”:

"Бій за "Центренерго" йде просто зараз. Терористи замінували Фонд Держмайна України - всі співробітники евакуйовані, поліція шукає бомбу! "Замінували" ФДМ чомусь за 20 хвилин до засідання наглядової ради держкомпанії "Центренерго".

Нагадаємо, 4 березня, за кілька годин до звільнення, прем'єр-міністр Олексій Гончарук опублікував рішення про звільнення чинного голови "Центренерго" Потапенка (лояльного до структур Ігоря Коломойського), і заміну його на нового директора Олександра Корчинського.

Зміна керівництва "Центренерго" була заборонена рішенням суду. 10 березня перед розглядом апеляції Фонду держмайна в Окружному адміністративному суді Києва будівлю суду також "мінували". Однак після перевірки будівлі суд через кілька годин все-таки зібрався і виніс рішення на користь ФДМ - заборона на звільнення Потапенка була знята.

“І ось сьогодні наглядова рада мала зібратися в будівлі ФДМ і виконати постанову уряду. Але наглядовій раді разом з керівництвом ФДМ довелося стояти на вулиці. Вони вмовляли двох членів наглядової ради Горбаня і Столітнього перенести засідання на більш пізній час сьогодні, після перевірки будівлі. Ці два члени - прихильники Потапенка", - написав журналіст Бутусов.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також