Костопільські сесії міськради — таємні

1932 0

Ми у соцмережах:

Костопільські сесії міськради — таємні

Неабиякими таємницями оперують, напевне, на сесіях Костопільської міської ради та на засіданнях виконавчого комітету. Принаймні, так думає керівництво міста, яке вирішило не транслювати ні сесії, ні засідання комісій перед сесіями, як було раніше. Уже не кажучи про засідання виконавчого комітету, які завжди відбувалися у напівтаємному режимі.

В.о. міського голови Костополя Давид Дідух посилається на воєнний час, який нібито так вимагає, але деталі цієї заборони пояснити не може. Вочевидь, міській раді так зручно, бо ніяких заборон спеціально для Костополя ніхто не видавав. Рівненська міська рада транслює у прямому ефірі усі свої засідання ще від початку війни, а після сесій усі відео доступні у записі. На засіданнях виконавчого комітету завжди присутні ЗМІ та запрошені, їх також знімають, і ні у кого не виникає запитань щодо зйомок під час війни, повідомляє Костопільщина 21 століття.
Веде прямі трансляції усіх засідань комісій, президії та сесій і Рівненська обласна рада, відео також доступне у записі після засідань. Окрім того, рівненські міська та обласна ради знімають відео й інших подій та заходів, які є важливими для них. Тим часом Костопільська міська рада вважає за потрібне викладати відео лише з похорон наших загиблих захисників, і більше нічого.
Але життя у громаді триває, і її мешканці мають право знати, як про них дбає керівництво громади. Хоч воно так і не думає. Насправді відеозапис нібито відбувається, але це - імітація, бо ніхто про нього не знає. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також