Кривава різанина на вулиці Дундича: один вбитий, двоє — поранені

2208 0

Ми у соцмережах:

Кривава різанина на вулиці Дундича: один вбитий, двоє — поранені

Із залитої кров’ю квартири на вул.О.Дундича швидка допомога забрала двох чоловіків — у них були різані рани. Третьому їхньому товаришу медична допомога вже не знадобилася. Говорити про трагедію, яка сталася, непросто. Працівники міліції для з’ясування даних про чоловіка, який влаштував криваву різанину, надіслали запит до Росії, оскільки у 46-річного чоловіка, який в Україну приїхав, нібито, у 2000 році і є уродженцем Воронезької області, немає жодного документа, котрий би засвідчував його особу. Як стверджує начальник відділу карного розшуку УМВС підполковник Василь Забейда, усі дані на сьогодні про підозрюваного зібрані винятково із слів його колишньої співмешканки — жінки, через яку й стався цей інцидент.

Пані з Гощанського ра-йону декілька років жила з росіянином у селі Підліски, народивши йому дитину (їй виповнилося три роки). Чоловік їй сп’яну не раз хвалився, що в Росії аж 22 роки відсидів у тюрмі, а тепер втік до сусідньої держави від правосуддя. Та нещодавно вони розійшлися, бо, як стверджує жінка, з колишнім в’язнем жити стало просто нестерпно. А Сергій за те, що його покинула, розгнівався не на жарт. Він довідався про нове місце проживання коханої та вночі увірвався до оселі. Побачивши там кількох чоловіків, які пиячили, відразу впізнав суперника. Кишеньковим ножем кілька разів ударив чоловіка. Його товариші кинулися на допомогу, однак достойно протистояти підпилі чолов’яги нападникові не змогли: він знешкодив їх, завдавши різаних ран рук, шиї, обличчя. Один із гостей, притаївшись у туалеті, сподівався, що його мине кара. Та випадково перепало і йому. Адже розлючений в’язень у приміщенні шукав колишню дружину. А жінка саме перед його появою в квартирі пішла в магазин по пиво, це і врятувало її від розправи. Коли повернулася додому, закривавлені гості описали риси нападника, і вона зрозуміла, що це її колишній співмешканець влаштував криваву різанину. Господиня зателефонувала в міліцію, благаючи про допомогу. Слідчо-оперативна група прибула на місце пригоди. Вже зранку підозрюваного у вбивстві та заподіянні тілесних ушкоджень затримали.

Замість післямови Прокурор м.Рівного Ігор Ольшанецький повідомив «РВ», що за фактом навмисного вбивства 42-річного мешканця села Забороль Рівенського району порушено кримінальну справу. Міський суд продовжив тримання під вартою підозрюваного до 10 діб. Посилаючись на статтю 63 Конституції України, затриманий відмовився від свідчень. Чи є насправді таємничий в’язень громадянином Росії і чи на законних підставах перебував в Україні, буде відомо лише після того, як надійдуть відповіді з Інтерполу та з Росії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також