Кубок майбутніх чемпіонів у Рівному: маленький Мессі та незвичний фінал

13530 0

Ми у соцмережах:

Другий зліва - найкращий форвард турніру Олександр Форманюк, маленький рівненський Мессі

У п’ятницю, 15 червня, на стадіоні «Авангард» у Рівному чотири рівненські команди боролися за «Кубок майбутніх чемпіонів-2018». За результатом двох півфіналів, які розпочалися о 16.00, у фінал вийшли дві команди однієї школи. Така боротьба була вперше за 10 років змагань.

Цього року за кубок змагалися команди хлопців та дівчат 34-х шкіл. У півфінал вийшли команди шкіл №12, «Престиж» та дві команди НВК №26.
НВК №12 півфіналі зійшовся з командою №1 НВК №26. А «Престиж» -- з командою №2 НВК №26. 12-та школа програла з рахунком 7:0, «Престиж» - 2:0. Таким чином у фіналі зустрілися дві команди школи №26, що на вулиці Павлюченка у Рівному.
Фінальна гра закінчилася з рахунком 4:1. Капітан команди-переможця Олександр Форманюк був визнаний найкращим форвардом турніру. Хлопчика навіть назвали маленьким рівненським Мессі.
Цього року «Кубок майбутніх чемпіонів» святкує своє десятиріччя. Один із засновників цих футбольних змагань між рівненськими школярами Микола Несенюк запросив до Рівного капітана «Динамо» Сергія Сидорчука. Саме він вручав переможцям нагороди. А перед матчем Сергій дав інтерв’ю у редакції «РВ» і розповів про секрети власного успіху.
Емоції, які були на «Кубку», пропонуємо переглянути у нашій фотогалереї.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також