Кучерук звільнив дорогу для молодого Ординського

2661 0

Ми у соцмережах:

Євген Кучерук

Про те, що беззмінному упродовж понад 30 років головному лікарю міської лікарні Рівного Євгену Кучеруку доведеться залишити посаду, почали говорити ще торік. Хоч контракт був продовжений до закінчення дії воєнного стану. Кучерук на цій посаді влаштовував багатьох. Окрім політиків, які конкурували за вплив на медицину Рівного.

На початку лютого 74-річний Євген Кучерук несподівано написав заяву на звільнення за власним бажанням, а потім раптом передумав. Згодом відбулися збори трудового колективу лікарні, на яких медичні працівники ухвалили звернення до політиків, щоб зупинили тиск на заклад та керівника лікарні.

І тут втрутився в ситуацію в.о. міського голови Рівного Віктор Шакирзян і заявив, що хоче почути думку колективу та позицію самого Кучерука. Під час цих зборів кадрові питання вирішились. Очолюватиме медичний заклад лікар Юрій Ординський, який раніше працював заступником головлікаря обласної лікарні. А Євген Кучерук залишається — на посаді його заступника.

Євген Кучерук, колишній головний лікар міської лікарні:

— У моєму віці уже потрібно зважати на можливості здоров’я. Мені уже 74 роки, і потрібно знати міру. Тому наприкінці минулого року я ухвалив рішення піти з посади головного лікаря. Хочу звільнити дорогу для молоді. Насамперед хочу висловити подяку колективу центральної лікарні Рівного. Кожна санітарка, медсестра та лікар мають знати, що я їм вдячний за спільну роботу. Хочу вибачитися перед тими, кого ненароком міг образити. Однак коли я когось і сварив, то робив це по-людськи, бо у мене усі були друзі.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також