Рівне «закриє» аварійні ділянки на дорогах

796 0

Ми у соцмережах:

Рівне «закриє» аварійні ділянки на дорогах

Одразу декілька тендерів на поточний ремонт дорожнього покриття оголосило на «Прозорро» міське ШЕУ. Планують узятися за різні локації — від проспекту Миру до вулиці Січових Стрільців. Одна з найбільших сум запланована на роботи по Соборній: з міського бюджету готові заплатити 5,3 млн. гривень. Йдеться про ліквідацію вибоїн струменевим методом. Тендер відбудеться 29 квітня, поки що учасники можуть подавати свої пропозиції.

Менші суми знадобляться для ремонту доріг в інших частинах міста. Так, 2,2 млн гривень готові віддати за роботи на вул. Басівкутській, ще 1,6 млн гривень — на вул. В’ячеслава Чорновола, 1,3 млн — на проспекті Миру, 1,2 млн — на Степана Бандери, 784 тис. — на Петра Могили, 750 тис. — на Яворницького.

А по деяких вулицях підрядника уже визначили. ТзОВ «Будівельна компанія «Будальянс груп» візьме по 198 тис. грн за поточний ремонт вулиць Вербової, Корольова та Гурія Бухала. Попередньо, за 2,5 млн гривень готове взятися за вул. Січових Стрільців товариство «Дорожні машини» з Хмельниччини, але воно ще очікує позитивного рішення по тендеру.

Руслан Гудима, директор департаменту інфраструктури та благоустрою міста:

— Допоки дозволяють сприятливі погодні умови, треба цим скористатися. Головні вулиці постараємося відремонтувати до Великодня, а вже за решту візьмемося після свята. Є можливість гарячим асфальтуванням «позакривати» аварійні ділянки, щоб зробити пересування міськими вулицями більш безпечним та комфортним. Звісно, хотілося би зробити якомога більше, але поки — діятимемо таким чином.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також