Купівля житла від забудовника

2379 0

Ми у соцмережах:

Купівля житла від забудовника

Момент при виборі квартири завжди хвилюючий, адже людина вкладає власні гроші й хоче отримати взамін щось вартісне. У наш час існує багато шахраїв. Тому ми підготували кілька порад, які допоможуть вам не втратити свої гроші.

Багато хто вважає, що купуючи житло на вторинному ринку, вони дуже виграють. Але така думка вкрай хибна. Новобудови відрізняються такими позитивними характеристиками:

- використання сучасних технологій при будівництві;
- сучасні розвинені дворики;
- вдале розташування будівель;
- розвинена інфраструктура кварталу;
- доступна вартість.

Перш ніж розглянути правила вибору квартири в новобудові (детальніше на build.kovalska.com), варто звернути увагу на тенденції, які пропонує вітчизняний ринок нерухомості в цьому році. До них можна віднести:

- зменшення розміру квартир, але їхня вартість при цьому залишиться незмінною;
- зростання кількості готового житла, яке здається в експлуатацію;
- активне просування житлових комплексів з конкурентоспроможними умовами житла;
- здешевлення вартості житла, якому вже понад 20 років;
- зменшення популярності смарт-квартир, сучасний покупець хоче почуватися комфортно;
- збільшення вартості ВІП-квартир;
- забудовники гостро відчувають сезонні стрибки продажів;
- зниження банківських відсотків по іпотеці. Але незважаючи на це, такий спосіб купівлі залишається малопривабливим;
- купівля житла в розстрочку користується чималим попитом.

Кожен покупець має власні уподобання. Одні в першу чергу звертають увагу на вартість, другі - на інфраструктуру, треті - на можливість купити житло в розстрочку або оформити іпотеку. Але в будь-якому разі існує перелік критеріїв, на які варто звернути увагу, щоб не помилитися з вибором і не потрапити на гачок шахраїв.

Тому якщо ви всерйоз задумалися над придбанням житла, варто звернути увагу на наступні критерії:

- ціна;
- інфраструктура;
- планування квартири;
- бренд і репутація забудовника;
- етап будівництва;
- акції забудовника;
- клас новобудови;
- служба безпеки.

Які критерії мають першочергове значення?

Насамперед варто зрозуміти, які з перерахованих вище критеріїв відіграють важливу роль для вас. З урахуванням цього підбирайте найбільш підходящі новобудови. Після складання списків відповідних будинків ретельно вивчіть відгуки про фірму-забудовника, це допоможе вам уникнути шахраїв. Подібну інформацію можна знайти в Інтернеті, й чим більше місто, тим більше інформації.

Не полінуйтеся самостійно з'їздити на будівельний майданчик. Так ви зможете більш детально розглянути місце, де планується зводити будинок, наскільки воно відповідає заявленим параметрам, а також готовність самої споруди. Крім того, на місці ви зможете поспілкуватися з будівельниками і дізнатися у них всю необхідну інформацію.

Таким чином, ви будете точно знати, чи підходить вам цей проект або, можливо, є необхідність звернути увагу на альтернативні варіанти. При виборі майбутнього будинку і району проживання не полінуйтеся витратити час на огляд і вивчення всіх деталей.

Як вигідно здійснити покупку квартири від забудовника?

Як свідчить практика, набагато вигідніше, з фінансової точки зору, придбати квартиру, коли будинок тільки починають будувати. Але при цьому варто розуміти, що таке придбання пов'язане з багатьма ризиками.

Серед них варто виділити:

- заморозка будівництва;
- проблеми із землею;
- тривалий процес введення в експлуатацію готового будинку.

Але в більшості випадків такі ризики виправдані, оскільки ви можете заощадити величезну кількість грошей. Насправді, коли ви купуєте квартиру на початковій стадії будівництва, ви можете заощадити майже половину від кінцевої вартості.

Іноді найбільш вдалим для інвестування називають етап, коли до закінчення зведення корпусу залишається зовсім мало, оскільки, з одного боку, ви вже бачите - будівництво триває, а з іншого - саме в процесі зведення «коробки» забудовник підвищує ціни за «квадрат».

Дотримуючись наших порад, ви можете купити житло від забудовника за найбільш вигідними цінами та насолоджуватися власною комфортною квартирою.

На правах реклами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також